Condiţii generale pentru folosirea paginii

Denumite în urmă „Condiţii generale“.

Furnizorul serviciilor de pe pagina web

HB84 s.r.o.
Bohdalecká 1460/8,
Praha 10, Michle
101 00
Republica Cehă
C.U.I.: 289 29 101
C.I.F.: CZ 289 29 101
Înregistrată în registrul tribunalului municipal din Praga, secţie C, anexă 153748.

Denumit în urmă „Furnizor“.

E-mail de contact:

Utilizator

Utilizatorul este orice vizitator al paginii web www.iq-tester.eu şi a versiunilor ei naţionale locallizate www.iq-tester.ro (denumite în urmă „pagina web“).

Drepturile şi obligaţiile utilizatorului

Utilizatorul are obligaţia să respecte Condiţiile comerciale ale paginii web. Prin folosirea paginii utilizatorul exprimă acordul cu condiţiile acestea şi confirmă că le a citit şi că le a inţeles în întregime.

În cazul în care apare un defect care împiedică folosirea corectă a paginii utilizatorul are dreptul să se adreseze furnizorului pe adresa e-mailului de contact.

Utilizatorul are dreptul să denunţă unilateral contractul doar până la moment în care furnizorul îndeplineşte obligaţiile lui sau până la evaluarea testului.

Utilizatorul, fiind persoană fizică, este de acord cu prelucrarea datelor personale următoare: nume şi prenume, adresă de e-mail, vârstă, număr de telefon, rezultat al testului IQ (în urmă denumite „datele personale“) pentru evaluarea testului IQ , pentru efectuarea obligaţiilor stabilite în contractul despre furnizarea serviciilor şi pentru trimiterea informaţiilor comerciale din partea furnizorului. Datele personale pot fi predate la terţi şi pot fi predate în străinătate. Furnizorul are dreptul să autorizeze o terţă persoană pentru prelucrarea datelor personale, în funcţie de prelucrător.

Utilizatorul are dreptul să trimite pe adresa electronică de contact a furnizorului cererea pentru ştergerea datelor sale personale din baza de date şi furnizorul are obligaţia de a învoi cererea în cel mai scurt timp posibil.

Drepturile şi obligaţiile Furnizorului

Furnizorul are obligaţia de a respecta Condiţiile generale a paginii web.

Furnizorul are dreptul de a modifica Condiţiile generale acestea. Condiţiile generale modificate întră în vigoare în data afişării lor pe pagina web.

Evaluarea testului

Evaluarea testului de pe pagina web este asigurată prin tecnoligia PREMIUM SMS. Furnizorul serviciului de plată prin PREMIUM SMS este societatea www.fortumo.ro. După completarea testului utilizatorul este invitat să trimite un SMS de evaluare. După trimiterea SMS-ului acestuia utilizatorul primeşte un răspuns cu codul de confirmare, pe baza căruia va putea accesa pagină cu evaluarea testului IQ. Preţul de 1 PREMIUM SMS este 3 EUR. Preţul este fara TVA. Utilizatorul luă cunoştinţă că pentru evaluarea testului trebuie activat serviciul PREMIUM SMS la operatorul său de telefonie mobilă.

În cazul în care utilizatorul nu primeşte codul de confirmare are dreptul să contacteze furnizorul pe adresa e-mailului de contact.

Condiţiile generale întră în vigoare în data afişării lor pe pagina web.

 

Elaborat: În Praga în data de 31. 3. 2010